Grote letter
Nederlands

Zomerflirt : young adult-roman

Suzanne Peters (auteur)

Zomerflirt : young adult-roman

Suzanne Peters (auteur)
Doelgroep:
Vanaf 15 jaar
Drie vriendinnen gaan voor het eerst zonder ouders met vakantie. Al snel ontmoeten de drie een groepje jongens met wie ze een leuk contact krijgen.
Onderwerp
Vriendschap
Extra onderwerp
Verliefd zijn
Titel
Zomerflirt : young adult-roman
Auteur
Suzanne Peters
Taal
Nederlands
Uitgever
Deventer: Oorsprong, 2013
197 p.
Aantekening
Dit boek vormt samen met Zomerliefde een onafhankelijk van elkaar te lezen tweeluik
ISBN
9789461011428 (paperback)

Besprekingen

Voor het eerst op vakantie zonder je ouders. Samen met haar twee beste vriendinnen gaat Lindy (16) naar Lloret de Mar in Spanje. Al snel ontmoeten de drie een groepje jongens met wie ze een leuk contact krijgen. De knapste van het stel lijkt haar extra leuk te vinden. Alles wijst erop dat dit de vakantie van Lindy’s leven wordt. Toch zijn er ook mindere momenten in de vakantie. Onderlinge jaloezie zorgt voor een verwijdering tussen de vriendinnen. De schrijfster geeft met een vlotte pen een licht geïdealiseerd, maar verder toch redelijk realistisch beeld van drie jonge meisjes zelfstandig op vakantie aan de Spaanse kust. Dit boek vormt samen met ‘Zomerliefde’* een onafhankelijk van elkaar te lezen tweeluik. In dit boek voor volwassenen staat de vakantie in Maleisië van Lindy’s ouders centraal. Vanaf ca. 15 jaar.

Over Suzanne Peters

CC BY-SA 4.0 - Foto van/door Alexander Hettema

Suzanne Peters (Roermond, 30 april 1985) is een Nederlandse schrijver en tekstschrijver wonende in Zutphen. Op haar negentiende verscheen haar eerste boek.

Biografie

Suzanne Peters is geboren in Roermond. Op haar negentiende schreef ze het boek De draak van Katibal, dat ze vervolgens in eigen beheer heeft uitgegeven. Het was een interactief boek, waarbij de lezer zelf kon bepalen wat de hoofdpersoon ging doen. Later verscheen ook haar boek Lydo, eveneens in eigen beheer uitgegeven. Suzanne Peters heeft tevens geschreven voor uitgeverij Marken en heeft diverse delen voor de favorietserie op haar naam staan. In 2009 verschenen de eerste boeken van deze auteur bij Uitgeverij Ellessy. Sinds 2010 heeft Peters haar eigen bedrijf. Ze schrijft in opdracht diverse teksten voor websites.

Valentijngenootschap

Suzanne Peters is sinds 2016 bestuurslid van het Valent…Lees verder op Wikipedia